fbpx
Finalisterne til Bryllup i Vendsyssel er fundet!
7. oktober 2016
Efterårsferie for store og små
13. oktober 2016
Finalisterne til Bryllup i Vendsyssel er fundet!
7. oktober 2016
Efterårsferie for store og små
13. oktober 2016

Ungt par fra Tårs vinder Bryllup i Vendsyssel

02 - Bryllup i Vendsyssel - VINDERNE

I sidste uge blev finalisterne til VHM’s store Bryllup i Vendsyssel-konkurrence fundet. Fem par gik videre til finalen, hvor museumsdirektør John Rendboe agerede lykkens gudinde, og trak ét navn op af en gammel museal brandspand.

Vindernavnet forblev hemmeligt, lige indtil i morges kl. 6.30, hvor direktøren, Skaga FM og Nordjyske bankede på døren hos det heldige par, Dina Jensen på 24 og Peter Thestrup på 25 fra Tårs, med en flaske champagne og beskeden om at det er dem, der har vundet det store bryllup til hele 135.000 kr.

Det er fantastisk!” lyder kommentaren fra det unge par, der stod midt i de travle morgenforberedelser med sønnen Philip på 9 måneder.

Brylluppet skal stå om én måned, lørdag d. 12. november, og nu går alle de store forberedelser i gang. Gæstelister skal skrives, tøj skal findes og prøves og det samme med ringe. VHM er med hele vejen rundt hvor vi dokumenterer det hele, hvilket vil indgå i en særudstilling til næste år.

Vi ønsker Dina, Peter og Philip stort tillykke!!!

 


 

Brylluppet, som de unge mennesker har vundet, er blevet til i samarbejde med en lang række fantastiske lokale sponsorer.

Dina og Peter har vundet den helt store bryllupspakke til en værdi af 135.000 kr., hvor de ikke behøver bekymre sig om noget. Der er brudekjole (link) og brudebuket (link) samt hår og make-up (link) til kvinden, og smoking (link) til manden –sko til dem begge (link). Der bliver trykt invitationer og bordkort (link) – og så skal der selvfølgelig findes vielsesringe (link). På selve dagen, er der karetkørsel fra kirke til festen. Brylluppet foregår i Hjørring med vielse i Sct. Catharinæ kirke (link). Derefter er der reception i det Gamle Rådhus(link) med mad (link) og champagne (link). Efter bryllupsfoto (link) trækker festen op på 1. sal, hvor der er pyntet (link) og dækket op (link) til et selskab på 56 personer. Her bliver der serveret en lækker menu (link) med hvidvin (link), rødvin (link) og vand/øl (link) – og kaffe(link) med en flot bryllupskage (link). Gæsterne serviceres af 10 tjenere (link) og der er livemusik i starten, og Jukebox (link) senere. Helt til sidst serveres der skrub-af-mad fra slagteren (link) Når det er tid til at det nygifte par skal trække sig tilbage, bliver de hentet (link) og kørt til overnatning med efterfølgende wellness og spa-forkælelse (link). Rengøring af festlokalerne klarer vi selvfølgelig også (link). Konkurrencen dækkes af vores mediepartner SKAGA FM, før, under og efter vinderen findes.

Bryllup i Vendsyssel - logosamling