fbpx

MUSEUMSBUTIKKEN

Gå på opdagelse i vores 135 m2 store butik, hvor der altid er mulighed for at finde gaver til både ham og hende - eller bare til din egen forkælelse.

Stort udvalg i keramik, glas- og træting, olielamper og willowtree-figurer. Derudover byder butikken på Læsø salt i forskellige str., sennep m/smag, urter og diverse frøposer. Du kan også vælge mellem mjød, øl og bjesker.

Der er masser af bøger i vores boghandel, hvor du kan blive klog på lokalhistorie, krig, opskrifter og urtebøger. Vi har masser af spændende historiske bøger, som museet enten selv har udgivet igennem de sidste mange år, som f.eks. Vendsyssel nu og da, eller udgivelser fra diverse forlag.

Til den yngre generation findes legetøj, som ”i gamle dage”, påklædningsdukker, biler postkasser og meget andet. Derudover kan du købe gavekort i museumsbutikken.

I den tilstødende cafe på 40 m2, hvor du altid er velkommen til at sætte dig og hvile benene, kan du købe kaffe, the, sodavand, slik og dagens kage eller tærte til en fornuftig pris.


Vendsyssel Historiske Museum er stolte af vores ELITE-smiley, som vi har opnået ved at have gennemgået fødevarekontrol siden 2008 uden nogen anmærkninger overhovedet. elite-smiley-300x225
X