fbpx
Skagerak-udstilling lukket torsdag 29/9 pga dårligt vejr
29. september 2016
Ungt par fra Tårs vinder Bryllup i Vendsyssel
11. oktober 2016
Skagerak-udstilling lukket torsdag 29/9 pga dårligt vejr
29. september 2016
Ungt par fra Tårs vinder Bryllup i Vendsyssel
11. oktober 2016

Finalisterne til Bryllup i Vendsyssel er fundet!

01 - Bryllup i Vendsyssel - finalisterne

130 fantastiske ansøgninger endte det med, at Vendsyssel Historiske Museum modtog i vores store bryllupskonkurrence, hvor et heldigt par kunne vinde et storslået bryllup, med alt betalt, til en værdi af 135.000 kr.

Bryllupskomitéen har nærlæst hver eneste af de mange ansøgninger, og er blevet rørt over den store mængde kærlighed der findes her i Vendsyssel. Det har på ingen måde været nemt at sortere til og fra i de mange fantastiske historier, men efter flere timers snak frem og tilbage, er de kommet frem til følgende FEM finalister:

 

Nanna Pedersen og Jan fra Hjørring

Sanne Kilde og Anthon fra Sæby

Line Abildgaard og Andreas Kallehauge fra Hjørring

Mona Rasmussen og Kai Falden fra Østervrå

Dina Nørgård og Peter Thestrup fra Tårs

 

Se finalisterne blive offentliggjort, og vinderen udtrukket live på Facebook.

Den endelige vinder ér fundet – men dét holder vi hemmeligt, indtil tirsdag morgen kl 6.30, hvor vi kommer forbi med en buket blomster, og ønsker det heldige par tillykke med det nærtstående bryllup.

På SKAGA FM kan du høre uddrag af de forskellige bryllupsansøgninger. Måske endda vindernes.

 

Bryllupspakken

Det heldige par får den helt store bryllupspakke, til en værdi af 135.000 kr., hvor de ikke behøver bekymre sig om noget. Der er brudekjole (link) og brudebuket (link) samt hår og make-up (link) til kvinden, og smoking (link) til manden –sko til dem begge (link). Der bliver trykt invitationer og bordkort (link) – og så skal der selvfølgelig findes vielsesringe (link). På selve dagen, er der karetkørsel fra kirke til festen. Brylluppet foregår i Hjørring med vielse i Sct. Catharinæ kirke (link). Derefter er der reception i det Gamle Rådhus(link) med mad (link) og champagne (link). Efter bryllupsfoto (link) trækker festen op på 1. sal, hvor der er pyntet (link) og dækket op (link) til et selskab på 56 personer. Her bliver der serveret en lækker menu (link) med hvidvin (link), rødvin (link) og vand/øl (link) – og kaffe(link) med en flot bryllupskage (link). Gæsterne serviceres af 10 tjenere (link) og der er livemusik i starten, og Jukebox (link) senere. Helt til sidst serveres der skrub-af-mad fra slagteren (link) Når det er tid til at det nygifte par skal trække sig tilbage, bliver de hentet (link) og kørt til overnatning med efterfølgende wellness og spa-forkælelse (link). Rengøring af festlokalerne klarer vi selvfølgelig også (link). Konkurrencen dækkes af vores mediepartner SKAGA FM, før, under og efter vinderen findes.

Bryllup i Vendsyssel - logosamling