fbpx
Påske for børn og voksne
6. april 2017
Vind 500 kr, og gå aldrig glip af noget igen
16. maj 2017
Påske for børn og voksne
6. april 2017
Vind 500 kr, og gå aldrig glip af noget igen
16. maj 2017

Tag en tur i en ægte Ferrari til 3.6 millioner på Fars Dag – og masser af gratis is!

Facebook - FARS DAG 2017 Ferrari

Mandag d. 5. juni er det Fars Dag, og det fejrer Vendsyssel Historiske Museum fra kl. 10 til 14 ved at invitere FAR (og resten af familien) indenfor i museumshaven og kigge på lækre gamle veteranbiler, der er pølser på grillen, øl på hanen og gratis is til alle … og så kan far få sig en køretur i en vaskeægte Ferrari!!!

Ferrarien er en  F430 Spider F1, 4,3L V8 m/490 HK med en topfart på 320km/t, og det tager den blot 4 sekunder at nå op på 100 km/t. Hvis du skal ud og skifte den fornuftige familiebil ud med denne Farrari, skal du smide svimlende 3,6 millioner kroner.

Så meget koster det heldigvis ikke at få en prøvetur på Fars Dag.

For 500 kr. kan du prøve at sidde bag rattet på en af verdens mest eftertragtede biler. *

Vi får også besøg af række rigtig flotte gamle veteranbiler, der gæster os fra Hjørring Veteranklub. Vi finder også plads til en ægte Chevrolet veteranbrandbil fra 1929, som har været brugt til brandslukning i Hjørring og omegn.

BESTIL EN KØRETUR: Hvis du gerne vil have en køretur i Ferrarien, skal du bestille en billet ved at ringe på: 96 24 10 50 – eller sende en mail til: gth@vhm.dk

Der er begrænset pladser, så det er først til mølle!!!

Vi slår telt op i museumshaven og tænder op under grillen så der er store pølser og brød til de sultne, og øl og sodavand til de tørstige. Hvis vejret er med os, bliver det er dejlig sommerdag, men under alle omstændigheder uddeler vi GRATIS IS til alle der kommer på besøg.

Der er almindelig entré til museet og haven denne søndag. Hvis du køber billet til Ferrarien kommer du gratis ind.

 

* Der er kun plads til én person i Ferrarien pr. gang. Du skal (naturligvis) have gyldigt kørekort for at kunne køre, og være over 25 år.