fbpx
Bevilling fra Nordea-fonden til udstillingen ”Vendsyssel Besat”
6. februar 2020
Corona og Vendsyssel Historiske Museum
24. marts 2020
Bevilling fra Nordea-fonden til udstillingen ”Vendsyssel Besat”
6. februar 2020
Corona og Vendsyssel Historiske Museum
24. marts 2020

Dokumentér din Corona-hverdag i Hjørring

I disse uger oplever vi en virkelighed, som vi ikke har set før: Skoler, arbejdspladser, restauranter osv. lukker ned, og det påvirker os alle. Hvordan påvirker det dig?

Hjælp Vendsyssel Historiske Museum og Historisk Arkiv i Hjørring med at dokumentere denne nye virkelighed. Send os gerne et par linjer om, hvordan din hverdag fungerer:

Hvordan er det at hjemmeskole dine børn? Hvad får I tiden til at gå med?, hvordan oplever du det, der sker lige nu? Send os gerne fotos f.eks. af et skema til dine børns hjemmeskole, et skilt i døren til en lukket attraktion eller restaurant, et foto af en tom gade eller lignende. Måske er du stadig på arbejde, og hvordan er din arbejdsdag anderledes nu? Hvis du taget billeder af andre end dig selv, så husk at spørge dem om lov inden.

Materialet vil blive samlet på museet og måske anvendt en gang til fremtidige undersøgelser eller udstillinger. Museet vil IKKE poste dine billeder på Facebook eller hjemmeside.

Af hensyn til dokumentationen vil vi gerne kende dit navn, alder, bopæl og kontaktoplysninger. Men ønsker du at være anonym, respekterer vi selvfølgelig det.

Tekst og evt billeder skal sendes til: corona@vhm.dk

.