fbpx
Spøgelser i Provstegården?
7. februar 2016
Er du strikkegal?!?  International ’Strik i det fri’ på Torvet i Hjørring
12. februar 2016
Spøgelser i Provstegården?
7. februar 2016
Er du strikkegal?!?  International ’Strik i det fri’ på Torvet i Hjørring
12. februar 2016

Bogudsalg på museet

Bogudsalg hos VHM TEKST

Boghandleren hos Vendsyssel Historiske Museum holder bogudsalg fra søndag d. 14. februar, hvor der kan findes store besparelser på udvalgte bøger. Faktisk er der bøger helt ned til 2 kr, og der er en gratis fotobog til de første 50 besøgende.

Af spændende nedsatte bøger, kan man bl.a. finde bogen om modstandsmanden Christian Michael Rottbøll, der var kaptajn i britiske ’Special Operations Executive’, der udøvede spionage og sabotage bag fjendens linjer. Man kan også finde de sjove ’Tilbage til 70’erne’ og ´-80’erne’, der er en anderledes historie om årtierne, fortalt gennem de håndgribelige ting, der prægede børn og unges hverdag.

Historien om Børglum Kloster kan også belyses, hvor man guides igennem stedets tid fra kongsgård til herregård. Og hvis man er til tegneserier, er der også prisnedsættelse på den friske historie om Stygge Krumpen, illustreret af den herboende franskmand Thierry Capezzone. Årbøgerne ’Vendsyssel Nu og Da’ er også at finde på tilbudshylderne, samt mange andre spændende bøger.

Kom ind i butikken i Museumsgade 3 og gør et godt kup fra på søndag. Men skynd dig, for lageret er selvfølgelig begrænset.