fbpx
3 – Sct. Catharinæ kirke
27. oktober 2016
5 – Skoringen
30. oktober 2016

4 – Det Bette Hotel

Det Bette Hotel - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum - COVER

Maden til bryllupsfesten bliver sponsoreret af Det Bette Hotel og brudeparret møder den daglige leder Jesper Hjortdal. Han er en mand i godt humør og med humor.

Det Bette Hotel vil lave en tre-retters menu og han har en ide til en spændende forret – brændende kærlighed, som han synes passer godt til temaet.

Retten vil ikke være traditionel, men med en grøn kartoffelmos, nye rødbeder og brændende kærlighed over, sådan lidt efterårsagtigt.

Hovedretten vil bestå af en langtidssteg Black Angus med tilhørende årstidsgrønt.

Desserten vil være nogen med chokolade – ikke noget kraftigt.

Jesper vil ikke fastlægge en menu for parret og de er enige i at det også bliver spændende for dem på den måde.

Mens de sidder og snakker sammen om menuen og de ideer Det Bette Hotel har, åbnes rødvinen og de smager på den. Jesper Hjortdal siger at det er en god vin der vil passe godt til hovedretten.

SPONSOR: Maden til brylluppet er sponsoreret af Det Bette Hotel. De levere både mad til receptionen, og den efterfølgende fest.


 

DENNE side, kan du over de næste uger, op til brylluppet d. 12. november, følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

Læs mere om konkurrencen HER.

X