fbpx
2 – Det Gamle Rådhuset
26. oktober 2016
4 – Det Bette Hotel
30. oktober 2016
2 – Det Gamle Rådhuset
26. oktober 2016
4 – Det Bette Hotel
30. oktober 2016

3 – Sct. Catharinæ kirke

Sct Catharinæ kirke - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum - COVER

Vielsen skal foregå i Sct. Catharinæ kirke der ligger små 100 meter fra det gamle Rådhus. De skal vies af sognepræst Katrine Kjeller Petersen der viser parret rundt i kirken.

Der er god plads – helt op til 800 mennesker, så både deres gæster og folk der har fulgt konkurrencen kan deltage d. 12 november 2016 kl. 14.30. Dina syntes at Sct. Catharinæ kirke er fantastisk smuk.

Allerede inden Peter sendte ansøgningen ville parret have et kirkebryllup. Det betyder noget for dem – ikke at de går i kirke hver søndag, men lidt religiøs er de.

Under rundvisningen i Sct. Catharinæ kirke fortæller sognepræst Katrine Kjeller Petersen, at gommen skal være i kirken 15 min før hvortil Dina kigger over på Peter med løftet øjenbryn og smiler, som for at sige ”Husk det nu”.

Efter rundtur i kirken går Peter og Dina sammen med sognepræsten over på kirkekontoret for at snakke om de sidste detaljer i forbindelse med vielsen.


 

DENNE side, kan du over de næste uger, op til brylluppet d. 12. november, følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

Læs mere om konkurrencen HER.