Vind et efterårsbryllup til 135.000 kr!

Står du med dit hjertes udkårne og gerne vil giftes, men har svært ved at få pengene til at slå til, så har du nu mulighed for at vinde et prægtigt bryllup i Hjørring - med alt betalt.

Vendsyssel Historiske Museum har taget initiativ til at samle en lang række lokale gavmilde sponsorer, der tilsammen vil gøre alt for, at I får et fantastisk bryllup. Vi har stykket en bryllupspakke for 56 personer sammen, til en værdi af hele 135.000 kr.

I skal ikke tænke på noget – vi sørger for det hele, lige fra festlokaler, mad, drikke og tøj, til musik, fotografering, ringe og overnatning på resort - samt meget, meget mere.

.

For at deltage i konkurrencen skal I skrive til os og fortælle, hvorfor det lige er JER der skal vinde. Du har også mulighed for at nominere et andet værdigt par – fortæl os hvorfor du synes DE skal vinde.

Den eneste betingelse for at komme i betragtning, er, at I bor i Vendsyssel.

Det bliver et smukt efterårsbryllup, der kommer til at stå lørdag d. 12. november 2016.

Vi skal have jeres ansøgning pr. email SENEST søndag d. 2. oktober 2016.

Send ansøgning til: KONKURRENCEN ER NU LUKKET

 

VINDERNE ER FUNDET

Stort tillykke til Dina Nørgård Brønnum Jensen og Peter Thestrup fra Tårs !!!
Læs mere HER

Sidste frist for indsendelse til konkurrencen:

Søndag d. 2. oktober kl. 23.59.
00

dage


00

timer


00

minutter


00

sekunder


 

Sådan vinder du!

Hvis du gerne vil vinde, skal du slå fødderne væk under os. Fortæl os den gode historie om, hvorfor det lige netop skal være jer der vinder. Hvem er I? Hvordan mødtes I? Hvorfor vil I være sammen resten af livet? Hvad er jeres udfordringer og glæder? … og hvorfor nu? Send meget gerne billeder med.
 

 
 
Betingelser:
For at kunne deltage i konkurrencen, skal begge parter bo i Vendsyssel. Når vinderen er fundet, vil en fotograf og skribent fra Vendsyssel Historiske Museum følge parret i visse forberedelser, så som når der skal findes tøj, ringe osv, som efterfølgende vil blive vist på vhm.dk og Facebook. Parret skal også være forberedt på at stille op til visse mediebegivenheder, så som avis, radio og TV. Under selve bryllupsfesten vil der også være en mindre mediedækning fra museet og evt. andre medier – men det meste af festen er selvfølgelig privat. Ved indsendelse af ansøgninger, giver man VHM ret til at gengive dele eller helhed af ansøgningen, dog anonymiseret på internet, Facebook, tryk og i radioen. Af de indsendte ansøgninger, vil et dommerpanel foretage en udvælgelse, hvorefter vinderen findes ved lodtrækning. Konkurrencens præmie kan ikke byttes til kontanter.