fbpx
1 – En bryllupskonkurrence
25. oktober 2016
3 – Sct. Catharinæ kirke
27. oktober 2016
1 – En bryllupskonkurrence
25. oktober 2016
3 – Sct. Catharinæ kirke
27. oktober 2016

2 – Det Gamle Rådhuset

Det Gamle Rådhus - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum

Dina og Peter skal holde bryllupsfesten i det Gamle Rådhus fra 1834 i Hjørring, der tidligere har viet brudepar gennem 100 år, men som nu er en del af Vendsyssel Historiske Museums bygninger.

Det unge smilene par får en rundtur i huset af museumsdirektør John Rendboe, hvor de hører om bygnings historie og fremtidige muligheder.

Dina og Peter er enige om, at det er nogle fine forhold og fine lokaler bygningen rummer.

Da de står i den tidligere byrådssal fortæller John Rendboe, at man stadig kan se overvågningskameraerne der blev brugt under møderne. Dina er hurtig og spørger; ”Det er ikke sådan, at I lige skal overvåge os?”, hvilket får den lille forsamling til at bryde ud i fuld latter.

Døren ind til salen er en af årsagerne til at rådhuset er fredet. Dina og Peter bliver fotograferet foran den, og fotografen udbryder efter et par knips: ”Der er ikke et øje tørt”.

SPONSOR: Festlokalerne er sponsoreret af Vendsyssel Historiske Museum. Alle har mulighed for at leje lokalerne i det Gamle Rådhus til bryllup, fødselsdag, konfirmation, reception eller erhversarrangementer mv. Kontakt museet for flere informationer.


 

DENNE side, kan du over de næste uger, op til brylluppet d. 12. november, følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

Læs mere om konkurrencen HER.