fbpx
4 – Det Bette Hotel
30. oktober 2016
6 – Christian : Din Tøjmand
30. oktober 2016
4 – Det Bette Hotel
30. oktober 2016
6 – Christian : Din Tøjmand
30. oktober 2016

5 – Skoringen

Skoringen - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum - COVER

I skoringen bliver parret vist over i mandeafdelingen og der bliver snakket lidt om farver og stil. Dina er ikke til høje hæle, så skoene skal være så flade som muligt. Det er lige før hun hellere vil have en anden farve end hvid, så længe de er flade.

Peter er i tvivl om farven, men det bliver gjort klart at når man skal have smoking på, så skal skoene være sorte. Hurtig finder den kyndige ekspedient et par Ecco sko i passende størrelse til Peter. Han er beslutsom og efter et par minutter er det dem han vælger.

Da det ikke er sæson for brudesko er aftalen at Dina skal komme igen til prøvning når de har fået de bestilte modeller hjem. Dina ser sit snit til at se på sko ti Filip, deres dreng på 10 måneder, da Peter er ude og prøve sit tøj til dagen.

SPONSOR: Skoringen sponsorer sko til både bruden og brudgommen.


 

DENNE side, kan du over de næste uger, op til brylluppet d. 12. november, følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

Læs mere om konkurrencen HER.