25 – You and AI
8. december 201627 – Musik fra Sir Juke og Pianoforretningen
13. december 201626 – Det Bette Hotel
Det Bette Hotel i Hjørring leverede et brag af en menu til brylluppet i Det Gamle Rådhus.
Da Peter og Dina tidligere havde været på besøg hos Jesper Hjortdal på Det Bette Hotel, var de blevet præsenteret for hans tanker for en lækker bryllupsmenu.
Nu var det blevet tid til at se, om maden levede op til forventningerne.
Jesper dukkede selv op på rådhuset sammen med et par hjælper, for at anrette og præsentere maden.
Først var der forretten, som var en nytænkning over den gamle klassiske Brændende Kærlighed. Kartoffelmos med frysetørret økologisk grønkål, flæsketern, løg, æbler og strimler af rå rødbede.
Hovedretten var en fantastisk langtidsstegt cuvette fra Black Angus, der var blevet stegt i hele 12 timer ved 56 grader. Dertil var der sauteret grønt, pom fondant og rødvinssauce.
Desserten stod i chokoladens navn, og bestod af hele fire forskellige anretninger. Chokolade musse med hindbær, hvid chokolade panna cotta med blåbær, chokolade fondant med blåbær skum og til sidst krystalliseret hvid og mørk chokolade.
Det var en uovertruffen menu, som høstede stor ros hos gæsterne.
SPONSOR: Maden til brylluppet er sponsoreret af Det Bette Hotel. De levere både mad til receptionen, og den efterfølgende fest.
På DENNE side kan du følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.
Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:
Læs mere om konkurrencen HER.