fbpx
24 – ICE Limo
2. december 2016
26 – Det Bette Hotel
12. december 2016
24 – ICE Limo
2. december 2016
26 – Det Bette Hotel
12. december 2016

25 – You and AI

 

You and Ai 2 - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum - COVER

Før brylluppet var Dina og Peter på besøg hos frisør You and Ai, hvor de fik afstemt hvad der skulle ske med deres hår på dagen.

Først var Peter inde om formiddagen på bryllupsdagen og få sig en kærlig omgang. Først fik han håret vasket, og dernæst klippet og studset så han så helt skarp ud. Så var det ud af døren igen, før Dina ankom til hendes omgang.

Dina havde tidligere været forbi frisøren, og fortælle hvilken frisure hun gerne ville have, så alle var klar over hvad der skulle ske på dagen. Hun startede med at få ordnet sine negle, for derefter at få lagt make-up af det kyndige personale i salonen. Dina havde fået lov til at skrifte til brudekjolen hos You and Ai, så efter et par timer hvor håret blev sat præcis som ønsket, var hun klar til at blive hentet i limousinen, og transporteret fra salonen til kirken sammen med sin far.

SPONSOR: Frisør You and Ai sponsorede klipning af parret, og make-up mv til bruden.

 


 

DENNE side kan du følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

 

Læs mere om konkurrencen HER.