fbpx
23 – EUC Nord
30. november 2016
25 – You and AI
8. december 2016
23 – EUC Nord
30. november 2016
25 – You and AI
8. december 2016

24 – ICE Limo

ICE Limo - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum - COVER

Hvorfor gå, når man kan blive kørt rundt i en limousine på sin bryllupsdag?

N.H. Lindhardt fra ICE Limo stillede med en Lincoln Towncar på dagen – en stor og imponerende limousine med plads til syv mennesker. Så mange skulle der dog ikke med denne dag.

Turen startede ved Frisør You & Ai, hvor bruden havde fået ordnet hår og lagt makeup. Dina og hendes far kørte herfra og over til kirken… en rute på knap 100 meter i fugleflugtslinje, så chaufføren tog en lille omvej, så de kunne nyde luksussen.

Efter vielsen stod N.H. Lindhardt klar igen, og tog vel imod det nygifte par denne gang. Herefter skulle de kører fra kirken og over til Det Gamle Rådhus… igen en rute på knap 100 meter, så de tog endnu engang en lille omvej i lokalområdet.

Under turene blev der serveret boblevand af navnet Henkell, og små blandet chokolader, mens der var hyggelig stemningsmusik i højtalerne af Richard Clayderman.

SPONSOR: ICE Limo sponsorerede limousine til kørsel to gange på dagen.

 


 

DENNE side kan du følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

 

Læs mere om konkurrencen HER.