fbpx
16 – Kodals Bageri & Café
9. november 2016
18 – Skallerup Seaside Resort
10. november 2016
16 – Kodals Bageri & Café
9. november 2016
18 – Skallerup Seaside Resort
10. november 2016

17 – The Art of Dance

 

Art of Dance - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum - COVER

En del af bryllupsforberedelserne er også at kunne mestrer dansens kunst

I dag var brudeparret på besøg hos danseinstruktør Majken Jensen ved Art of Dance, hvor de skulle kridte skoene og lære kunsten at danse brudevals.

Til trods for forsinkelse ankommer brudeparret til Art of dance, hvor danse instruktør Majken står klar i receptionen, ivrig efter at komme i gang, og fører dem ind til den store dansesal mens de snakker

”Er der nogle af jer der har danset før, eller har har noget rytme i kroppen?” spørger Majken brudeparret. ”Nej, overhovedet ikke!” svarer Peter og Dina samstemmigt.

Stemningen er lidt usikker, men den erfarne danseinstruktør er hurtig til at berolige dem med at sige ”det er faktisk lettere end folk går og tror. Når de først kommer i gang, så tænker de ’var det bare det’, og ikke andet”.

De går med det samme i gang med at øve koreografien, efter mange dansetrin senere, stopper Majken Peter og Dina og siger, at ”hvis man kører for intenst, så laver man fejl, der hvor man aldrig nogensinde har lavet fejl før”, og at det faktisk så super fedt ud til sidst.

Det unge par afslutter dagen med at få et par gode råd, så som at det kan være en god ide maks at øve 5-10 minutter om aftenen.

SPONSOR: Art of Dance har sponsoreret danselektioner i brudevals.


 

DENNE side, kan du over de næste uger, op til brylluppet d. 12. november, følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

 

Læs mere om konkurrencen HER.