fbpx
17 – The Art of Dance
9. november 2016
19 – Pianoforretningen
11. november 2016
17 – The Art of Dance
9. november 2016
19 – Pianoforretningen
11. november 2016

18 – Skallerup Seaside Resort

Skallerup - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum - COVER

Sneen ligger sig som et hvidt tæppe over Vendsyssel, og parret må afsted igen

I dag går turen til Skallerup Seaside Resort hvor det unge par bliver mødt i receptionen af Hanne Langthjem. Peter og Dina får udleveret nøglerne, og lov til på egen hånd at udforske området, bl.a. den”luksuslejlighed” de skal være i efter bryllupet, fra lørdag til søndag.

Dina og Peter finder hurtigt lejligheden, og udtrykker at det er fine muligheder og at det ”slet ikke er sådan noget gammel noget”. De går hen til panoramavinduerne, og Dina siger ”Nææ, en udsigt”, og kigger ud på det snefyldte landskab og Vesterhavet i det fjerne. Til terrassen siger Peter ”dér er godt på en varm sommeraften”, hvortil Dina svarer ”Ja, øh, men nu er det november” – og griner.

Vejret bekræfter hvad Dina siger, det er koldt og november, men det lader til at Skallerup Seaside Resort har tænkt over de forskellige årstider, for turen går fra lejligheden og hen til Romulus Spa og wellnes-afdelingen, hvor de bliver mødt af Sophie Stenild, der viser rundt blandt de termiske bade, hvor der er forskellige temperature, alt efter hvad man lige har lyst til at dyppe sig i. Hun forklare hvilken behandling de skal have om søndagen kl. 11.

Sophie Stenild forklare, at behandlingen er en romersk fodkur, hvilket består af fodbad, hvorefter man får peelet sine fødder og smurt dem ind i en rigtig lækker creme. Så får man håndmassage og hovedbundsmassage, hvilket er en super lækker behandling som sætter gang i kroppen, fordi man får rørt alle yderpunkter.

”Så kan vi godt slå os løs på dansegulvet, så fødderne kan blive masseret bagefter” siger Dina. ”Det kan i godt, ja, de er ’fit for fight’ igen når i er færdige med jeres fodkur, så i danser bare igennem!” svarer Sophie, og de griner alle sammen.

Peter og Dina tager tilbage til receptionen hvor de nu møder Mette G. Clausen der lige opsummere hvad brudeparret skal om søndagen.

Når nu brudeparret skal så meget igennem, som de skal, besluttes det i øvrigt, at de skal have en stille og fredelig morgen, hvor morgenmaden om søndagen bliver bragt direkte til deres dør kl 10, hvorefter de i ro og mag kan gå over til Romulus og få deres behandling en time senere.

SPONSOR: Skallerup Seaside Resort har sponsoreret overnatning og spabahandling.


 

Her er et par billeder fra efter brylluppet, hvor Peter og Dina nyder morgenmad og hygge på resortet, søndag d. 13. november 2016:


 

DENNE side, kan du over de næste uger, op til brylluppet d. 12. november, følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

 

Læs mere om konkurrencen HER.