fbpx
Sommer på Vendsyssel Historiske Museum
4. juli 2016
Museet udskriver kæmpe bryllups-konkurrence
20. september 2016
Sommer på Vendsyssel Historiske Museum
4. juli 2016
Museet udskriver kæmpe bryllups-konkurrence
20. september 2016

Pokémon GO-spillere kommer på museum i Hjørring!

Vendsyssel-Historiske-Museum---Pokemon-Go---Hjørring-banner

Sommerens helt stor spildille er utvivlsomt mobilspillet Pokémon GO – og hér er Vendsyssel Historiske Museum også med.

Vendsyssel-Historiske-Museum---Pokemon-Go--VHMDet fantastiske mobilspil Pokémon GO, hvor man går rundt og skal fange digitale minimonstre med mobiltelefonen, har ramt hele verden med storm – og selv helt heroppe i Hjørring er børn, unge og voksne hoppet med på bølgen.

Med blikket skiftevist ned på mobilen, op og orientere sig (så man ikke går ind i en lygtepæl, eller det der er værre) og så ned på mobilen igen går hundredvis af Hjørringensere byens gader tyndt i jagten på Pokémons, PokeStops og træningsbaner.

Og her er Vendsyssel Historiske Museum rigtig glade for at kunne konstatere, at vi faktisk har hele tre PokeStops på vores område i Hjørring. To på hver sin side af Det Gamle Rådhus, og et for enden af Museumsgade.

Og dét har byens Pokémon-spillere (trænere!) opdaget!!!

På Torvet foran Det Gamle Rådhus, er der forskellige dage blevet opserveret folkemængder på henholdsvis 30, 50 – og helt op til 100 mennesker!!!

Wauw.

Hvis du har fanget en Pokémon på museets grund (på Torvet, i Museumsgade, inde på selve museet eller i museumshaven) og har taget et billede af det, må du meget gerne sende det til os (kls@vhm.dk) – så viser vi dem, og måske er der en præmie til de bedste fangster!

GOTTA CATCH ‘EM ALL!!!


OPDATERING: 

Det er HÅRDT at være Pokémontræner, og derfor har museet lavet nogle specielle rabatter på is, sodavand, kaffe og kage, så alle spillerne kan få blodsukkeret op igen!

Desto bedre du er, desto bedre priser får du!!!