fbpx
Efterårsferie på museet
11. oktober 2021
Facaderenovering af Det gamle Rådhus er færdig
23. november 2021

Fotokonkurrence – Naturpark Tolne

Har du været ude i naturen for at fotografere for nyligt?

Henover vinteren arbejder vi med en ny introudstilling til Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg, som samtidigt skal være en introduktion til Naturpark Tolne. I den forbindelse efterlyser vi nutidige landskabsbilleder, der kan være med til at skabe den helt rigtige stemning i udstillingen.

Derfor vil vi gerne inddrage dig og dit foto af den helt unikke naturoplevelse i området. Billederne skal dels bruges til storformatsprint og dels som illustrationer til nogle af de historier fra området, vi gerne vil formidle i udstillingen. Billeder af skov, natur, gravhøje og andre kulturhistoriske spor i landskabet er derfor særligt velkomne.

Krav til billedet er, at det skal være taget indenfor Naturpark Tolnes eller Landskabs- og Landbrugsmuseets geografiske område. Billederne skal tages i den højeste mulige opløsning.

Sidste frist for indsendelse af billeder er søndag den 21. november.

Billeder sendes til museets grafiker Kim Larsen på kls@vhm.dk. Når man indsender filen, giver man museet brugsret til billedet. Naturligvis krediteres fotografen, såfremt vi bruger billedet. De tre bedste billeder honoreres med hver to fribilletter til museet.