fbpx
Efterårsferie på museet
11. oktober 2021
Facaderenovering af Det gamle Rådhus er færdig
23. november 2021
Efterårsferie på museet
11. oktober 2021
Facaderenovering af Det gamle Rådhus er færdig
23. november 2021

Fotokonkurrence – Naturpark Tolne

Har du været ude i naturen for at fotografere for nyligt?

Henover vinteren arbejder vi med en ny introudstilling til Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg, som samtidigt skal være en introduktion til Naturpark Tolne. I den forbindelse efterlyser vi nutidige landskabsbilleder, der kan være med til at skabe den helt rigtige stemning i udstillingen.

Derfor vil vi gerne inddrage dig og dit foto af den helt unikke naturoplevelse i området. Billederne skal dels bruges til storformatsprint og dels som illustrationer til nogle af de historier fra området, vi gerne vil formidle i udstillingen. Billeder af skov, natur, gravhøje og andre kulturhistoriske spor i landskabet er derfor særligt velkomne.

Krav til billedet er, at det skal være taget indenfor Naturpark Tolnes eller Landskabs- og Landbrugsmuseets geografiske område. Billederne skal tages i den højeste mulige opløsning.

Sidste frist for indsendelse af billeder er søndag den 21. november.

Billeder sendes til museets grafiker Kim Larsen på kls@vhm.dk. Når man indsender filen, giver man museet brugsret til billedet. Naturligvis krediteres fotografen, såfremt vi bruger billedet. De tre bedste billeder honoreres med hver to fribilletter til museet.