fbpx
… et meget ilde berygtet Fruentimmer
19. januar 2018
Vinterferie på museet
12. februar 2018
… et meget ilde berygtet Fruentimmer
19. januar 2018
Vinterferie på museet
12. februar 2018

Besøgsrekord for 3. år i træk

For 3. år i træk oplever Vendsyssel Historiske Museum en besøgsfremgang i 2017. Stigningen skyldes især flere besøgende på landbrugsmuseet i Mosbjerg og på bunkermuseet i Hirtshals.

”Det er rigtig dejligt, at vi igen kan konstatere, at der kommer flere gæster til vores dejlige museer her i Hjørring kommune”, konstaterer museumsdirektør Anne Dorthe Holm.

”Men det får os ikke til at hvile på laurbæerne. Lige om lidt står vinterferien for døren med både aktiviteter i Hirtshals og i Hjørring for både børn og voksne. I marts åbner museet en ny udstilling om vikinger på museet i Hjørring, og senere på måneden deltager museet i fejringen af Hjørring bys 775-års købstadsjubilæum med åbent hus, motionsløb og historiske byvandringer i samarbejde med Vendsyssel Kunstmuseum og Hjørring kommune”.

I det hele taget vil 2018 summe af liv på alle museets afdelinger. Museets ansatte og frivillige er i fuld gang med at planlægge aktiviteterne for resten af året, så hold øje med museets hjemmeside og dagspressen for aktiviteterne i resten af året!