fbpx
Sommerkalenderen er på gaden
2. maj 2016
Få en GRATIS ferie i én uge!
24. maj 2016
Sommerkalenderen er på gaden
2. maj 2016
Få en GRATIS ferie i én uge!
24. maj 2016

VHM får ny hjemmeside

Vendsyssel-Historiske-Museum---ny-hjemmeside-vhm-dk-2

Det er med meget stor glæde, at vi kan præsentere en ny hjemmeside. Nu kan vi i langt højere grad end tidligere interagere med vore brugere, vore kunder.

”Vores mål er, at kunne præsentere, introducere og definere selve vores identitet, kulturarven, for brugerne. Det hjælper den nye side os i høj grad til”, udtaler museumsdirektør John Rendboe

Det har i en del år været en drøm for Vendsyssel Historiske Museum at få en ny hjemmeside – den gamle var efterhånden noget der hørte hjemme på … nå ja, et museum.

De sidste måneder har vi arbejdet hårdt på at opbygge en helt ny side, der vil kunne fungere som vores online ansigt udadtil, og samtidigt give de besøgende en præcis, overskuelig og informativ oplevelse.

Vi har kunne følge med i hvad det er folk er interesseret i, når de går ind og besøger vores sider, og ud fra dette har vi optimeret tilbuddene, så du nemt og hurtigt kan finde det du søger. F.eks. vil folk rigtig gerne vide hvornår vi holder åben – så derfor har åbningstiderne fået en helt central position.

Samtidigt gør vi nu mere ud af at præsentere vores faste- og særudstillinger – og sommerens mange arrangementer kommer ligeledes i centrum. Det er nu f.eks. nemt at se hvor arrangementerne foregår via interaktive kort, og man kan endda få kørselsvejledning  dør til dør – og så kan tilbuddene nu deles med venner og familie på f.eks. Facebook med et hurtigt klik.

Vi håber I kan lide vores nye hjemmeside.

 

Ris, ros og forslag til forbedringer er meget velkommen til webmasteren på: kls@vhm.dk