fbpx

En forårsdag i marken

lør.08Apr.10:00lør.14:00En forårsdag i marken

Beskrivelse

Nu er påsken snart over os, og måske har du brug for at trække lidt frisk luft mellem påskefrokosternes sildemadder og dertilhørende snaps. Det er der en god anledning til, når Vendsyssel Historiske Museum byder udenfor til ”En forårsdag i marken” på Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg.

Her kan du opleve de frivillige fra Marklauget arbejde i marken med deres gamle traktorer og redskaber. Almindeligvis kan du se dem på museet, når de hjælper til med at få høsten i hus ved høstdagen i august og igen til kartoffeldagen i efterårsferien, hvor de bl.a. tager kartofler og roer op, men på denne forårsdag skal de primært harve og pløje, så markerne efterfølgende er klar til såning.

Arrangementet afvikles lørdag den 8. april kl. 10-14, men der tages naturligvis forbehold for, at vejret skal være til markarbejde. På museet er der ligeledes flere vandreruter i landskabet, som man kan følge i den smukke natur, og man er som altid velkommen til at nyde indholdet fra en medbragt madkurv på museets område eller indenfor i laden.

Tidspunkt

(Lørdag) 10:00 - 14:00

Adresse

Landskabs- og landbrugsmuseet

Jerupvej 613, Mosbjerg, 9870 Sindal

Comments are closed.