fbpx
13 – UNO Kaffebar
8. november 2016
15 – Skjold Burne
8. november 2016
13 – UNO Kaffebar
8. november 2016
15 – Skjold Burne
8. november 2016

14 – Photocare

PhotoCare - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum - COVER

Parret snakker med Kristian Bast om hvad han har af ideer til billeder på selve dagen. Han vil starte hos frisøren og få billeder af Dina mens hun får sat hår. Så vil han går over i kirken for at tage billeder af den nervøse gom der venter.

Han vil sørge for en masse stemningsbilleder og for at der er forskellige billeder af kjolen, buketten, bruden, gommen og dem begge. De vil tage rundt i Hjørring så de kan få nogle gode billeder i forskellige omgivelser.

Udover billeder af brudeparret sponsorer Photocare billeder af gæsterne og laver derfor en aftale Dina og Peter om at det er toastmasteren der skal sørge for at folk kommer forbi Kristian Bast i det gamle rådhus til billeder. Parret låner et kamera af Photocare til brug på Skallerup Resort efter bryllupsfesten.

De aftaler at de vil konferere sammen på dagen, hvis parret skulle havde nogle ideer til billeder.

SPONSOR: Photocare sponsorer billeder af brudeparret og gæsterne.


 

DENNE side, kan du over de næste uger, op til brylluppet d. 12. november, følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

 

Læs mere om konkurrencen HER.