fbpx
11 – Frisør You and AI
7. november 2016
13 – UNO Kaffebar
8. november 2016
11 – Frisør You and AI
7. november 2016
13 – UNO Kaffebar
8. november 2016

12 – Meny

Menu - Bryllup i Vendsyssel - Vendsyssel Historiske Museum - COVER

Dina og Peter skal videre ud til MENY for at se på hvidvin til forretten under bryllupsmiddagen. Da parret endnu ikke kender menuen snakker de ud fra de præferencer de har i forhold til mad. Dina er ikke til fisk og de er begge ikke til alt for tørre vine.

Hurtig finder vinkender Henrik Svanhede en Østrigs hvidvin frem. Det er brudeparrets første smagsprøve. Vinen er fra et 300 år gammelt familieejet vinslot i Østrig, ”Nittnaus Chardonnay”, som er den mest solgte, for parret oplyst.

Butikschef Henrik Svanhede er en lattermild mand og skaber en god stemning mens der bliver taget billeder. Peter udtrykker at det er en god vin og efter kort tid har de bestemt sig for netop den hvidvin, som Peter uddyber; ”Når man har fundet en god en man kan lide, er der ingen grund til at gå videre”.

SPONSOR: Meny i Hjørring sponsorer hvidvin til forretten.


 

DENNE side, kan du over de næste uger, op til brylluppet d. 12. november, følge vinderparret Dina og Peter, mens de forbereder sig på den store dag. De tager rundt og prøver tøj, ringe, vin, mad osv. Følg med, og se hvordan et Bryllup i Vendsyssel anno 2016 ser ud.

 


Bryllup i Vendsyssel er blevet til i samarbejder med disse lokale erhvervsdrivende:

Bryllup i Vendsyssel - logosamling

 

Læs mere om konkurrencen HER.