fbpx
[ JOB ] – Museumsvært søges til Vendsyssel Historiske Museum
5. maj 2021
Høstdag i Mosbjerg
4. august 2021

[ JOB ] – Teknisk servicemedarbejder søges til Vendsyssel Historiske Museum

Vendsyssel Historiske Museum søger en teknisk servicemedarbejder primært til museets afdelinger i Mosbjerg og i Hjørring. Stillingen er på 30 timer og ønskes besat i midten af juni eller senest pr. 1. juli. Du skal kunne arbejde i juli måned.

Vendsyssel Historiske Museum har samlet set ca. 38 ansatte. Du bliver en del af et lille hold håndværkere og havefolk. Du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker i et uhøjtideligt miljø med engagerede kolleger.

Hovedparten af din arbejdstid ligger på Landskabs-og Landbrugsmuseet i Mosbjerg (ca. 20 timer ugentligt), hvor arbejdet vil bestå af markarbejde og arealpleje, lettere bygningsvedligehold, klargøring til arrangementer (særligt Høstdagen i august og Kartoffeldagen i uge 42), rengøring, fodring/mugning af dyr og øvrige praktiske opgaver. På museets afdeling i Hjørring (ca. 10 timer ugentligt) vil arbejdet bestå af pasning af museets have (primært i sommerhalvåret), hjælp til arrangementer og i forbindelse med museets udstillings- og øvrige formidlingsarbejde.

Vi søger en person med en uddannelse og erfaring indenfor landbrug, som gartner eller graver. Du skal kunne lide at færdes udenfor og du skal have hænderne skruet rigtigt på. Erfaring med tømrer/snedkerarbejde vil være en fordel men ikke et krav. Du skal være fleksibel og kunne håndtere skiftende arbejdsdage og arbejde, der er afhængigt af årstiden. Du skal kunne påtage dig at fodre dyr i Mosbjerg hver anden weekend i 4 måneder om året.

Derudover skal du:

  • Du er god til at samarbejde med mange forskellige faggrupper herunder frivillige og evner at lytte til andre
  • Du har lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor alle kender hinanden, arbejder på tværs og passer på hinanden
  • Du er fleksibel mht. arbejdstider, da der til tider vil være opgaver med ekstra arbejde og stramme deadlines. I forbindelse med særligt udstillingsarbejde og arrangementer må aften- og weekendarbejde i perioder påregnes, ligesom du skal være villig til at hjælpe med at fodre dyr i sommermånederne hver anden weekend.
  • Du er fysisk robust og har ingen skånehensyn
  • Har kørekort og egen bil
  • Du er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og følger opgaverne til dørs

Tiltrædelse 15. juni eller snarest derefter.

Ansøgningsfristen er fredag den 21. maj kl. 12.00. Samtaler kan forventes afholdt i uge 21. Ansøgning inkl. cv mv. fremsendes til anm@vhm.dk og mærk ansøgningen ”Teknisk servicemedarbejder”.

Ansættelsesforhold: Stillingen er på 30 timer. Løn efter aftale mellem KL og Fagligt Fællesforbund – Teknisk service.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til museets direktør Anne Dorthe Holm på tlf.: 30388644.

X