3.000.000 kr til Det Gamle Rådhus
16. september 2019
Besøg den gamle købmand i efterårsferien
10. oktober 2019

Eksklusivt bjesk/teater/frokost-arrangement på Hirtshals Museum

Signe Hansen-dagen på Hirtshals Museum. Kom til et eksklusivt bjesk/teater og frokostarrangement på museet

For 4. år i træk markerer Vendsyssel Historiske Museum Signe Hansen-dagen på Hirtshals Museum. I år bliver markeringen en særlig begivenhed, fordi der åbnes op for, at alle kan købe billet til det eksklusive arrangement fredag den 25. oktober kl. 11-14.

Køb billetter HER.

Arrangementet starter kl. 11.00 i Lilleheden Klitplantage, hvor museets naturvejleder Jakob Kofoed Nielsen tager deltagerne med på en kort vandretur og fortæller om bjesktraditionen og de urter, som Signe og andre gennem tiden har anvendt i bjeskfremstillingen.

Ca. kl. 12.00 kører man i egne biler til Hirtshals Museum, hvor museets direktør Anne Dorthe Holm byder velkommen, og Bente Jungquist fortæller kort om Signe Hansen og hendes betydning for hende og for Hirtshals.

Herefter venter der en helt særlig oplevelse: Skuespiller Hanne Laursen vil i anledning af dagen fremføre en monolog fra stykket ”De 7 slags dråber”, som blev opført på Vendsyssel Teater i foråret 2019. Herefter serveres der en lækker, stående frokostbuffet leveret af Restaurant Lilleheden.

Dette eksklusive arrangement slutter kl. 14.00, og har man lyst til at være med, kan man købe billetter på enten Hirtshals Museum eller Vendsyssel Historiske Museum i Hjørring til en pris af 250 kr. pr. stk. Der er et meget begrænsede antal billetter til salg.

X