fbpx

Oktober, 2022

lør.29Okt.10:0013:00Signe Hansen-dag10:00 - 13:00 Hirtshals Museum

Beskrivelse

Signe Hansen fejres på Hirtshals Museum

Traditionen tro og denne gang forhåbentligt uden coronarestriktioner byder Vendsyssel Historiske Museum og Bente Jungquist lørdag 29. oktober kl. 10 til 13 igen velkommen til den årlige Signe Hansen Dagen.

Signe Hansen Dagen er en event, hvor vi lokale hylder og fejrer en betydningsfuld foregangskvinde for Hirtshals’ grønne naturidentitet, for de mange hjerter hun har rørt gennem årene og for hendes eksperimenterende tilgang og brug af de lokale urter og planter og ikke mindst produktion af bjesk.

– I år har vi den store fornøjelse, under kyndig vejledning af vores lokale billedkunstner Laila Pallisgaard, at invitere til en workshop, hvor deltagerne har mulighed for at designe deres helt unikke og personlige ”bjesk etikette” i soft pasteller. Alle kan være med – også selvom man aldrig har tegnet eller malet før. Laila guider os helt lavpraktisk og humoristisk gennem hele processen, fortæller Bente Jungquist.

Programmet for Signe Hansen Dagen starter lørdag den 29. oktober kl. 10 med en velkomst ved Bente Jungquist og naturvejleder ved VHM, Jakob Kofoed, og ca kl. 10.15 går Laila Pallisgaard i gang med soft pastel workshoppen. Man afslutter kl. ca. 12.30 med smørrebrød, øl, vand og naturligvis en bjesk eller to.

Tilmelding skal ske skriftligt til Bente Jungquist, email: bente.jungquist@inspire–180.com senest 23. oktober 2022 og prisen er 350 kr. pr person, som skal betales via mobile pay til VHM: 874321 – skriv ”Signe Hansen Dagen” i kommentarfeltet. Betaling er bindende og der er max plads til 25 deltagere.

Ved bekræftet tilmelding og betaling kontaktes man mht valg af smørrebrød og øl/vand. På nær materialeomkostninger og forplejning går alle pengene ubeskåret til VHM og arbejdet med at udbrede fortællingen om Signe Hansen.

– Vi glæder os alle til at se jer til hyggelige, inspirerende og festlige timer lige i Signes ånd, slutter Bente Jungquist.

Hirtshals Museum (VHM)
Sofus Thomsensgade 2
Hirtshals

Tidspunkt

(Lørdag) 10:00 - 13:00

Adresse

Hirtshals Museum

Sophus Thomsensgade 6, 9850 Hirtshals

Comments are closed.

X