Oktober, 2019

lør.12Okt.12:0016:00Indvielse af Naturpark Tolne12:00 - 16:00 Landskabs- og landbrugsmuseet

Beskrivelse

Indvielse af Naturpark Tolne
Kom og vær med til at indvie Naturpark Tolne, der er den første naturpark i Nordjylland
Vi mødes ved Tolne Skovpavillon i hjertet af den nye naturpark. Det bliver en festlig dag, hvor alle kan være med. Der er grill, kaffe, hestevognskørsel og orinteringsløb for hele familien. Der er også bål for børn og masser af gode gamle lege og fortællinger om skoven og landskabet.
Samtidig er det dagen, hvor du kan være med i opstarten af de arbejdsgrupper, der kommer til at præge udviklingen i naturparken. Skal der for eksempel være et udsigtstårn i Tolne Skov? Hvordan kan virksomhederne i området drage nytte af naturparken? Eller skal vi være den naturpark i Danmark med de yngste og bedste naturformidlere? Det kan også være, du har idéen til, hvordan Naturparken kan sætte Tolne på danmarkskortet.

PROGRAMMET FOR DAGEN
Kl. 14.00
Officiel Indvielse ved borgmester Arne Boelt, Hjørring Kommune og Helge Søgaard, Friluftsrådets bestyrelse
Kl. 14.15 – 16.00
Børne- og familievenlige aktiviteter
Kl. 14.45 – 16.00
Opstart af arbejdsgrupper
Kl. 16.00
Afslutning og tak for i dag ved formand for Naturparkrådet Jørgen Bing

FESTLIGE FOLKEVANDRINGER TIL SKOVPAVILLONEN

Kl. 12.00 
Mød op ved museet, Jerupvej 613, Mosbjerg, 9870 Sindal. Vendsyssel Historiske Museum byder på en guidet vandretur fra Landskabs- og Landbrugsmuseet til Tolne Skovpavillon. På turen igennem den nye naturpark vil naturvejleder Jakob Kofoed fortælle om natur og landskab. Turen er ca. 3 km. lang. Efter indvielsen vil der være sørget for returtransport til museet.

Kl. 13.15
Fælles gåtur fra Tolne Station til skovpavillonen med flag og hornorkester. Du kan tage toget til stationen, som mange har prøvet i de gode, gamle dage.

Tidspunkt

(Lørdag) 12:00 - 16:00

Adresse

Landskabs- og landbrugsmuseet

Jerupvej 613, Mosbjerg, 9870 Sindal

Comments are closed.

X